Kollektion 2019

Laddar...
Blå
Vit
Grå
Svart
Vinröd
Street Grå
Street Vinröd

Splendor Fashion - B2B

För oss på Splendor Fashion står våra B2B partners i fokus. Vi jobbar hårt för långa kundrelationer, snabb återkoppling och bra service. Vårt motto är nytänk, modern och aktuell design i tiden för att möta upp våra slutkunder därute. Moderbolaget Splendor i Borås har i över 10 års tid jobbat brett med fest- och bröllopskollektioner för honom och henne inom B2C marknaden. Under årens lopp har vi sett och förstått vad som säljer men också det som inte fungerar. Till slut har vi hittat vårt marknadssegment och det vill vi från 2019 förmedla ut till nya och presumtiva kunder inom B2B marknaden.

Under 2019 kommer vi starta upp med vår bästsäljande kollektion, en högklassig smoking och bröllopskostym för honom i flertal färger med stilrena linjer i slimfit design. Vi erbjuder även tillhörande skjortor, flugor och gördels vid efterfrågan.

Vi har på senare år märkt en stor efterfrågan på våra exklusiva smokings ute i landet och därför har vi bestämt oss för att börja jobba med återförsäljare. Kan inte kunden komma in till oss i Borås så får vi ta oss ut till honom via våra partners.

Joni & Ibo


Följ oss på Instagram